Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda kesikler görmek

Rüyada kolunda kesikler görmek

Rüyada kolunda kesikler görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, büyük bir mala sahip olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yolunda huzurla devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kolunda kesikler gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sesli şekilde dile getirmeniz sizden faydalanmaya çalışan kişileri engelleyebilir.

Rüyada kolunda kesikler görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine delalettir.

Rüyada tırnak kesiği görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kesikler görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında kesikler görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada el kesikliği görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına alamet eder.

Rüyada cam kesikleri görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el kesiği görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, başarılarının takdir edileceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada elinde kesikler görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments