Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kesikleri görmek

Rüyada cam kesikleri görmek

Rüyada cam kesikleri görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, bol para kazanacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, rahat bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cam kesikleri gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada cam kesikleri görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işarettir.

Rüyada el kesiği görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına delalettir.

Rüyada jilet kesiği görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalettir.

Rüyada parmak kesiği görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, önünün açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda kesikler görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada el kesikliği görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet eder.

Rüyada süt kesiği görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçak kesiği görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments