Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt kesiği görmek

Rüyada süt kesiği görmek

Rüyada süt kesiği görmek maddi kayıpların olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, başka alanlara yöneleceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada süt kesiği gördüyseniz:

  • Belli işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, anlaşmalarda aksaklıklar söz konusu olabilir ya da planlardaki eksikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada süt kesiği görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak kesiği görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada karnında kesikler görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada el kesiği görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına inanılır.

Rüyada vücudunda kesikler görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçak kesiği görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, duygularını açığa vuracağına işaret eder.

Rüyada parmak kesiği görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda kesikler görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments