Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el etek öpmek

Rüyada el etek öpmek

Rüyada el etek öpmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada el etek öpmek gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada el etek öpmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada etek öpmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek maneviyatının çökeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek işlerinin de bir düzene oturacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza tabir olunur.

Rüyada kayınvalidenin elini öpmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada çok kişinin elini öpmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine alamet eder.

Rüyada kaymakam eli öpmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments