Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek öpmek

Rüyada etek öpmek

Rüyada etek öpmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, zorlukların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada etek öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada el etek öpmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Rüyada etek öpmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, darp edileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yamalı etek giymek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada beyaz etek görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada etek traşı olmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, büyük takdir toplanacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mine etek giymek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, donanımlı kılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi etek görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kısa kot etek görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments