Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyhin elini öpmek

Rüyada bir şeyhin elini öpmek

Rüyada bir şeyhin elini öpmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, kendi işinin sahibi olacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Rüyada şeyhin elini öpmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada şeyhinin elini öpmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeyh eli öpmek hayallerinin söneceğine, sevindirici haberler alınacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeyh elini öpmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada şeyhini öpmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına tabir olunur.

Rüyada şeyhin elini tutmak evlerindeki huzurun artacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments