Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek gözyaşı döküleceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, dertlerden kurtulmaya, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız.

Rüyada tanıdığının elini öpmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, afiyete ereceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek hayal kırıklığına düşeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı birini öpmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek öpmek bahtının açık olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments