Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaymakam eli öpmek

Rüyada kaymakam eli öpmek

Rüyada kaymakam eli öpmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, insanlara öncülük edeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine alamet eder.

Rüyada kaymakam eli öpmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki yaklaşımlarınız karşılıksız kalmayacaklar.

Rüyada kaymakam eli öpmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan kaymakam görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına inanılır.

Rüyada kaymakam karısı görmek makamının tehlikeye gireceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kaymakamla sohbet etmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaymakamla telefonda konuşmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına tabir olunur.

Rüyada kaymakam karşı görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, uzun yıllar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada vali kaymakam görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaymakamla evlenmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments