Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş dayının elini öpmek

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Rüyada dayının elini öpmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet eder.

Rüyada dayısının elini öpmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dayı eli öpmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Rüyada ölen dayısının elini öpmek tatsız durumlar yaşanacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada dayımı öpmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada dayı öpmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine rivayet eder.

Rüyada dayıyı öpmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments