Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kişinin elini öpmek

Rüyada çok kişinin elini öpmek

Rüyada çok kişinin elini öpmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada çok kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek hedeflerini tutturacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş bir kişinin elini öpmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek bazı girişimlerde bulunacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen bir kişinin elini öpmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, işinde terfi alacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine yorulur.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, dirliğin bozulabileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına inanılır.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments