Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayınvalidenin elini öpmek

Rüyada kayınvalidenin elini öpmek

Rüyada kayınvalidenin elini öpmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kayınvalidenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp, neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada kayınvalide eli öpmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalet eder.

Rüyada kayınvalide elini öpmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların azalacağına tabir olunur.

Rüyada kayınvalidenin elini öpmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada kayınvalidesinin elini öpmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına alamet eder.

Rüyada ölü kayınvalidenin elini öpmek ekmeğinin de artacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kayınvalidenin elini öpmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada kayınvalideyi öpmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kayınvalide öpmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments