Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bombası attığını görmek

Rüyada el bombası attığını görmek

Rüyada el bombası attığını görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada el bombası attığını gördüyseniz:

  • Küçük aksilikler sizi gereğinden fazla oyalarak bezdirebilir.

Rüyada el bombası attığını görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada el bombası atıldığını görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine rivayet eder.

Rüyada el bombası patlatmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada el bombası görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el bombası atmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada evlerin bombalandığını görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, rahat şekilde yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada bombaların patladığını görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada gaz bombası görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments