Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bombası atıldığını görmek

Rüyada el bombası atıldığını görmek

Rüyada el bombası atıldığını görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el bombası atıldığını gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz.

Rüyada el bombası atıldığını görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, iş hayatında başarılı olmaya delalet eder.

Rüyada el bombası patlatmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kendisini işine vereceğine işaret eder.

Rüyada el bombası attığını görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada el bombası atmak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada el bombası görmek onunla yeniden kavuşacağına, kendi bildiğini okuyacağına, hak yolundan ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin bombalandığını görmek sorunların aşılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalettir.

Rüyada gaz bombası görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, arkasından gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments