Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş bombası görmek

Rüyada savaş bombası görmek

Rüyada savaş bombası görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, canının sıkılacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, derdin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaş bombası gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlayabileceksiniz.

Rüyada savaş bombası görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalet eder.

Rüyada okulun bombalandığını görmek stresten uzaklaşılacağına, parasal durumun düzeltileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işaret eder.

Rüyada bombalardan kaçmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Rüyada evlerin bombalandığını görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada atom bombası görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin bombalandığını görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el bombası atmak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerin bombalandığını görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments