Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bombacı görmek

Rüyada bombacı görmek

Rüyada bombacı görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada bombacı gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada gaz bombası görmek aile huzurunuzun bozulacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, küs kimselerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada uçaktan bombalanmak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine işarettir.

Rüyada okulun bombalandığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada bombacı görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına rivayet eder.

Rüyada el bombası patlatmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada bombaların patladığını görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada uçakla bombalanmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, bir bebek sahibi olunacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada caminin bombalandığını görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments