Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bileğini kesmek

Rüyada el bileğini kesmek

Rüyada el bileğini kesmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, evleneceğinize, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada el bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Belli konularda orta yolu bulmak veya gerçekleri anlamaya çalışmak çok zor olsa da, kimsenin neden bahsettiğini ya da ne yapacağını tam olarak bilmemesi olayların karışması anlamına geliyor olabilir.

Rüyada el bileğini kesmek çocuk sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, makamından olacağına işaret eder.

Rüyada sol bileğini kesmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kendi bileğini kesmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet eder.

Rüyada başkasının bileğini kesmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğini kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bileğini kesmek mutlu bir insan olunacağına, elinin de bollaşacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileği kesmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments