Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bileğini kesmek

Rüyada kendi bileğini kesmek

Rüyada kendi bileğini kesmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir.

Rüyada bileği kesmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, içinin rahat edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada birinin bileğini kesmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi bileğini kesmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerin devam edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada sol bileğini kesmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada el bileğini kesmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının bileğini kesmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada ayak bileğini kesmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments