Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileğini kesmek

Rüyada ayak bileğini kesmek

Rüyada ayak bileğini kesmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, ardından bu kişiye açılacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ayak bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada ayak bileğini kesmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bileğini kesmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bileğini kesmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, duygularını açığa vuracağına inanılır.

Rüyada el bileğini kesmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada bileğini kesmek önemli atılımlar yapacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bileğini kesmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bileği kesmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments