Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bileğini kesmek

Rüyada başkasının bileğini kesmek

Rüyada başkasının bileğini kesmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine işarettir.

Rüyada başkasının bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işine baksın.

Rüyada bileği kesmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bileğini kesmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bileğini kesmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sol bileğini kesmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada kendi bileğini kesmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, başarılı bir insan olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğini kesmek nazara geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, keder yaşayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Rüyada el bileğini kesmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments