Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol bileğini kesmek

Rüyada sol bileğini kesmek

Rüyada sol bileğini kesmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, bilgi ile donanacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sol bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada sol bileğini kesmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada el bileğini kesmek yapılan ahlaksız davranışlara, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bileğini kesmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bileğini kesmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulur.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zorlukları aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğini kesmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bileğini kesmek tüm keyfinin kaçacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileği kesmek başarılı bir kişi olunacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments