Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla bileğini kesmek

Rüyada bıçakla bileğini kesmek

Rüyada bıçakla bileğini kesmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada bileğinden bıçaklanmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, işlerin günden güne daha da artacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi bileğini kesmek yüzünün de yerlere düşeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bileğini kesmek hayırlı işlere girileceğine, varlık içinde yaşayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bileğini kesmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğini kesmek evine haciz geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bileğini kesmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bileği kesmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments