Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğini kesmek

Rüyada bileğini kesmek

Rüyada bileğini kesmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, hastalıklarının son bulacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Rüyada birinin bileğini kesmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada ayak bileğini kesmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada el bileğini kesmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, şansın yüze güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bileğini kesmek hafif ve iyi hissedeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına inanılır.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sol bileğini kesmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi bileğini kesmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada bileği kesmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments