Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileği kesmek

Rüyada bileği kesmek

Rüyada bileği kesmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, içebileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada bileği kesmek gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada sol bileğini kesmek çok güzel günler geçireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına alamet eder.

Rüyada bileği kesmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bileğini kesmek güzel davetler alacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el bileğini kesmek umutsuz olacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada ayak bileğini kesmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi bileğini kesmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bileğini kesmek yanlış kişilere denk geleceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments