Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak baş parmağını kesmek

Rüyada ayak baş parmağını kesmek

Rüyada ayak baş parmağını kesmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına yorulur.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, umutlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek başına bazı musibetlerin geleceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada baş parmağını kesmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağı kesmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalettir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek zararların telafi edileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, huzurlu, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmak görmek büyük bir borcun altına gireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments