Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ayak baş parmağı görmek çok hayırlı insan olunacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmak görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, eşit davranılacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments