Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmağı kesmek

Rüyada baş parmağı kesmek

Rüyada baş parmağı kesmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine alamet eder.

Rüyada baş parmağı kesmek gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harakete geçmeniz olasıdır.

Rüyada sol baş parmağını kesmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağı kesmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağını kesmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek iki tarafın da çok sevineceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağını görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments