Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmağını kesmek

Rüyada baş parmağını kesmek

Rüyada baş parmağını kesmek ele geçen paranın daha da artacağına, kazancının iki kat artacağına, yeni bir sayfa açacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada baş parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Sizin başkaları için neler yaptığınız değil onların sizin için neler yapabileceği konusuna odaklanmalısınız.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada baş parmağını kesmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye delalettir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağı kesmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş parmakta yara görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, başa iş açacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmak yeni bir başlangıç yapmaya, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments