Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol baş parmağını kesmek

Rüyada sol baş parmağını kesmek

Rüyada sol baş parmağını kesmek bolluğun ve verimin de artacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Rüyada sol baş parmağını kesmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada sol baş parmak görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yüzünü güldüreceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada sol baş parmak kazanç ve kar getireceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağı kesmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada baş parmağını kesmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, aile hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments