Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağı kesmek

Rüyada ayak tırnağı kesmek

Rüyada ayak tırnağı kesmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı imtiyazlar pazarlık yapılması veya uzlaşılması gereken konuları çabuklaştırabilir.

Rüyada ayak tırnağını kesmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnak kesmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, ne yapacağını şaşıracağına, geçiminin kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, nahoş sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments