Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağının kesmek

Rüyada ayak tırnağının kesmek

Rüyada ayak tırnağının kesmek malının artmasına, bereketlenmesine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kötü günler görüleceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağının kesmek gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağını kesmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bol rızık elde edeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına yorulur.

Rüyada ayak tırnak kesmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnağının kesmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments