Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağını kesmek

Rüyada ayak tırnağını kesmek

Rüyada ayak tırnağını kesmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Rüyada ayak tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağının kesmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına delalettir.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnağı kesmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını kesmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments