Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalettir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı kesmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnağını kesmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnak kesmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments