Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ayak öpmek

Rüyada el ayak öpmek

Rüyada el ayak öpmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kazançlı kapıların açılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ayak öpmek gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Rüyada el ve ayak öpmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, büyük borçlar alınacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada el ayak öpmek hayatın kolaylaşacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işaret eder.

Rüyada bebek ayağı öpmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü ayağı öpmek büyük bir üne sahip olunacağına, kişinin şansının artacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek onlara değer vereceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek başarılı işlere imza atılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments