Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ayaklarını öpmek

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek sıkıntılarının sona ereceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, eşi ile arasının açılacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada ölü ayağını öpmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün ayağını öpmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek hastalıklardan kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada ölü ayağı öpmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına işaret eder.

Rüyada annesinin ayağını öpmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, hayra ve esenliğe rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada ayak altı öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments