Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek gördüyseniz:

  • Genel olarak dış uyarılara açıksınız.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, düzenin bozulacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek umduğunu bulamayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada el ayak öpmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, işlerinin günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada annenin ayağını öpmek sıkıntılarının günden güne artacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine inanılır.

Rüyada bebek ayağı öpmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan ayağı öpmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, ağız tadının kaçacağına, sabırla hayatına devam edeceğine inanılır.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağını öpmek zararların üst üste geleceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments