Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek ayağı öpmek

Rüyada bebek ayağı öpmek

Rüyada bebek ayağı öpmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kısmetlerin çoğalacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Coşkulu sunumlar istenilen kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada bebek ayağı öpmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet eder.

Rüyada bayan ayağı öpmek yaşamının tadını çıkaracağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, üzüleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayağını öpmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına işarettir.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın ayağını öpmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments