Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeyhin ayağını öpmek

Rüyada şeyhin ayağını öpmek

Rüyada şeyhin ayağını öpmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeyhini öpmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına yorulur.

Rüyada şeyhin elini öpmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada şeyhinin elini öpmek kazancın katlanacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulur.

Rüyada şeyh elini öpmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işarettir.

Rüyada şeyh eli öpmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada şeyhine sarılmak daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kazancın arttırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments