Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen babanın ayağını öpmek

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, alışveriş yapacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada baba ayağı öpmek eline güzel fırsatların geçeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada babanın ayağını öpmek destek göreceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağını öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada anne ayağını öpmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölünün ayağını öpmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, çekilen hasretin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments