Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ayağı öpmek

Rüyada ölü ayağı öpmek

Rüyada ölü ayağı öpmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet etmektedir.

Rüyada ölü ayağını öpmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada ölünün ayağını öpmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, mal sahibi olacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulur.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ayağı öpmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, makam ve söz sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin ayağını öpmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ve ayak öpmek işinde terfi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek dileklerin gerçekleşeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments