Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ve ayak öpmek

Rüyada el ve ayak öpmek

Rüyada el ve ayak öpmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada el ve ayak öpmek gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Rüyada el ve ayak öpmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada el ayak öpmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek daha fazla başarı kazanılacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına işarettir.

Rüyada ayak öpmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek tövbelerinin kabul olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ayağını öpmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments