Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık çatı görmek

Rüyada açık çatı görmek

Rüyada açık çatı görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada açık çatı gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler.

Rüyada çatının açık olduğunu görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatısı açık ev görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada açık çatı görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatının üstünde yürümek sorunların ve sıkıntıların artacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet eder.

Rüyada çökmüş çatı görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, anne ve baba duası alınacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada polis çatışması görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine işaret eder.

Rüyada evin çatısında oturmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatı yanması görmek girişimlerde bulunacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments