Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatısı açık ev görmek

Rüyada çatısı açık ev görmek

Rüyada çatısı açık ev görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, insanlara iş öğreteceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Rüyada çatısı açık ev gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada çatısı açık ev görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatının açık olduğunu görmek projenin gerçekleştirileceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada açık çatı görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çatısı akan ev görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, razı geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev çatısı yaptırmak yolunda huzurla devam edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi çatısız görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada ev çatısı tamir etmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çatılı ev görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments