Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis çatışması görmek

Rüyada polis çatışması görmek

Rüyada polis çatışması görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis çatışması gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada polis çatışması görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada polislerin çatıştığını görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev çatısı yaptırmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev çatısı onarmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışmada olmak aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine işarettir.

Rüyada ev çatısını görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada çinko çatı görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments