Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çökmüş çatı görmek

Rüyada çökmüş çatı görmek

Rüyada çökmüş çatı görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, gönül kapılarının açılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, büyük zararlara uğrayacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, zenginlik kazanacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çökmüş çatı gördüyseniz:

  • Duygusal ya da sağlıkla ilgili konular hakkında tartışmalar söz konusu olabilir veya konular büyüyebilir.

Rüyada çatışma yaşamak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine inanılır.

Rüyada çatısı delik ev görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada çatıda toprak görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın çatısına çıkmak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada okul çatısı görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işaret eder.

Rüyada çatının akmasını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmanın ortasında kalmak kendi kabuğuna çekileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments