Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı yanması görmek

Rüyada çatı yanması görmek

Rüyada çatı yanması görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatı yanması gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada çatı yanması görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, düşmanların çok üzüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatının yanmasını görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada evin çatısında yatmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada çatı çıkmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine alamet eder.

Rüyada çatının yıkılması görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalettir.

Rüyada çatının uçmasını görmek işinin başına geçeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işarettir.

Rüyada çatı katına çıkmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments