Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatının açık olduğunu görmek

Rüyada çatının açık olduğunu görmek

Rüyada çatının açık olduğunu görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, güzel huylarının değişeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada çatının açık olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz yaratıcı iş veya aşk karşınıza çıkabilir.

Rüyada açık çatı görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, emeğinden hayır göreceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çatının açık olduğunu görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatısı açık ev görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini evin çatısında görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısında olduğunu görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı yapıldığını görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments