Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatının üstünde yürümek

Rüyada çatının üstünde yürümek

Rüyada çatının üstünde yürümek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, hayallerin yarıda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada çatının üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Başarılı bir ekip çalışması yapmanız da olasıdır.

Rüyada çatı üstünde yürümek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada çatının üstünde yürümek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine tabir olunur.

Rüyada çatının üstünde kar görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatı üstünde oturmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada çatının üstünde olmak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.

Rüyada çatıda yürüdüğünü görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çatıda yürümek bereketi ve zenginliği bulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada buzların üstünde yürümek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, zahmetinin çoğalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments