Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek kek görmek

Rüyada ekmek kek görmek

Rüyada ekmek kek görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, prestij kaybı yaşanacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada ekmek kek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada ekmek kek görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada ıslak kek görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada kek çalmak kurulu düzenin yıkılacağına, çekilen acıların unutulacağına, aile hayatının hayır getireceğine delalettir.

Rüyada cevizli kek yapmak aile hayatında huzuru yakalayacağına, umduklarını bulamayacağına, kısmetin kapanacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş kek görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada fırında kek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kariyerinde atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kek pasta görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments