Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırında kek görmek

Rüyada fırında kek görmek

Rüyada fırında kek görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fırında kek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Rüyada fırında kek görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, günahlarından tövbe etmeye inanılır.

Rüyada fırında kek pişirmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kek satın almak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kek yapmak ve yemek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada kekin kabardığını görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kek vermek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kek börek yemek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kek pasta görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments