Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek çalmak

Rüyada kek çalmak

Rüyada kek çalmak refaha erişileceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, günah işlemekten korunacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kek çalmak gördüyseniz:

  • Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Rüyada kek çalmak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tatlı kek yemek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada havuçlu kek yemek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada siyah kek görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada kek börek yapmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kek yaptığını görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada çilekli kek görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments